کشمش چیست ؟
کشمش در واقع همان انگور خشک شده است که به روش های گوناگون از جمله صنعتی و سنتی تهیه میشود . برای تهیه کشمش در روش سنتی ابتدا انگور را در یک سینی قرار میدهند سپس سینی را در آفتاب قرار میدهند یا در روش دیگر انگور را در اتاقی تاریک قرار میدند تا تبدیل به کشمش شود .
در تهیه انگور بیشتر از انگور بی هسته استفاده میشود ؛ اما شما میتونید از انگور های هسته دار نیز استفاده کنید .
در روش صنعتی معمولا ان را در تیزاب قرار میدهند و یا در تماس با بخار گوگرد قرار میدهند .
در کشور ما انگور های متفاوتی تولید میشود از جمله کشمش های مویز و سبز که شناخته ترین انهاست .
هنگامی که انگور به کشمش تبدیل میشود فواید ان نیز به صورت چشمگیری افرایش پیدا میکند که همین امر باعث شده که کشمش طرفداران خود را داشته باشد.
خوب است که بدانید هر 50 گرم کشمش حاوی موارد زیر است :
- ۱٫۶ گرم فیبر؛
- ۲۲ میلیگرم کلسیم؛
- ۱٫۳ گرم پروتئین؛
- ۰٫۲ گرم چربی؛
- ۳۴ گرم کربوهیدرات؛
- ۱۴ میلیگرم منیزیم؛
- ۱٫۵ میکروگرم ویتامین K دارد.
- ۲۵٫۴ گرم قند؛
- ۳۲۲ میلیگرم پتاسیم؛
- ۰٫۸ میلیگرم آهن؛
- ۱۲۹ کالری؛
- ۰٫۰۸ ویتامین B6؛