فروشگاه

کشمش آفتابی درجه دو

برای دریافت قیمت روز و خرید تماس بگیرید
09120836168

کشمش آفتابی درجه دو

از میان کشمش ها بهترین نوع کشمش، فرآوری شده از انواع مختلف انگور رسیده بی دانه، با درجه مرغوبیت بالا، بهترین منبع ویتامین D و هورمون استروژن، شیرینی این نوع کشمش از لحاظ ساختاری قند، به شکلی است باعث خرابی دندانها نمی گردد و بر خلاف باور ما برای سلامت دندانها و لثه مفید است و…

در واقع برای تهیه این نوع کشمش ،انگور را در آفتاب برای تهیه کشمش که در اصطلاح محلی به آن آفتابی گفته می شود. در معرض تابش نور مستقیم خورشید پهن می‌کنند که محصول نهایی آن به رنگ قهوه ای است.
این نوع  کشمش  یکی از مرغوبترین نوع کشمش می باشد که چون در آفتاب و بدون هیچ گونه مواد افزودنی خشک می شود بسیار خوش طعم است .

تفاوت کشمش تیزابی و آفتابی و انگوری

کشمش، محصول رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام های مختلفی در بازار به فروش می رسد. مطابق استاندارد ملی ایران، انواع کشمش به ۳ گروه آفتابی، تیزابی و انگوری تقسیم می شود.

کشمش آفتابی به میوه رسیده انواع مختلف انگور بی دانه اطلاق می شود که با تابش مستقیم آفتاب خشک شده و به رنگ قهوه ای در می آید.

در حالی که کشمش انگوری به رنگ زرد کهربایی تا قهوه ای روشن موجود است و همراه دود گوگرد خشک می شود. اما برای تولید انگور تیزابی از محلول های قلیایی مجاز استفاده می شود که محصول نهایی دارای رنگ زرد روشن تا قهوه ای خرمایی است.

جالب تر اینکه در بازار ۲ نوع دانه دار و بی دانه نیز وجود دارد به طوری که این طبقه بندی به علت نوع انگور مورد استفاده برای تولید کشمش است. البته علاوه بر کشمش، مویز نیز در این گروه قرار می گیرد که همان کشمشی است که از انگورهای سیاه مجلسی قرمز یا انگور شاهانی تهیه می شود.

در میان کشمش ها، دو نوع کشمش انگوری و کشمش تیزابی از صادرات و فروش خوبی برخوردار می باشند. این دو نوع کشمش از لحاظ نوع انگور کاربردی و روش تولید با هم مشابه هستند، اما تنها تفاوت آن ها در دود گوگردی است که به کشمش اضافه می شود. وقتی دانه انگور آب خود را از دست می دهد، دارای پوست چروکیده می شود و همین باعث ظاهر نازیبای آن می شود. با به کار بردن تیزاب می توان ظاهر کشمش را زیبا کرد. برخی از تولید کنندگان از دود گوگرد برای ظاهر زیبای کشمش استفاده می کنند.

و در آخر با توجه به نحوه توزیع انواع کشمش های موجود در بازار و امکان وجود آلودگی های میکروبی، آفت زدگی، میزان روغن، بقایای سموم محصول بیشتر از حد مجاز به مصرف کنندگان توصیه می شود که هنگام خرید از محصولات بسته بندی شده با مجوزهای لازم بهداشتی استفاده کنند و پیش از مصرف، کشمش را با آب شست وشو دهند تا روغن های معدنی، گرد و غبار و سایر آلودگی های احتمالی که در سطح محصول وجود دارند، به حداقل ممکن برسند.

 

جدول ارزش غذایی کشمش آفتابی درجه دو
مواد و محتویاتمقدار در 100 گرم
آب24 گرم
هیدارت کربن79/1 گرم
پروتئین3/2 گرم
لیپید0/5 گرم
ویتامین ب10/015 میلی رگم
ویتامین ب20/08 میلی گرم
ویتامین ب60/2 میلی گرم
سدیم12 میلی گرم
پتاسیم75 میلی گرم
کلسیم78 میلی گرم
منیزیم7 میلی گرم
آهن3/3 میلی گرم
ویتامین E0/7 میلی گرم
ویتامین C3/3 میلی گرم
زینک0/3 میلی گرم
فسفر97/1 میلی گرم
انرژی300 کیلو کالری

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کشمش آفتابی درجه دو”
develope-by-a-l-i-m-e-h-r-a-l-i-y-a-n