کشمش گلدن، زرد، طلایی یا انگوری
این محصول از انگور بی دانه بدست آمده و بهترین تولیدکنندگان آن نیز می توان به تاکستان، بناب، ملکان و ملایر اشاره نمود.
در کشورمان دو نوع کشمش گلدن یا طلایی موجود داریم که عبارتند از: یک نوع پلویی که همان محصول اشاره شده در بالا می باشد. و یک نوع قلمی که دراز بوده و از تولیدات کاشمر و خلیل آباد خراسان رضوی است.
این نوع کشمش بهترین محصول برای بازارهای عربی می باشد که نوع پلویی مصرف بسیار بیشتری نیز برای این بازار خواهد داشت.
کشمش گلدن طلایی چگونه تولید می شود؟
عموما در اواسط شهریورماه زمانی انگور بی دانه که کاملا رسیده باشد را برای تولید می چینند، سپس خوشه را که به روغن تیزآب (برای خشک شدن سریع تر کشمش و نیز لایه محافظ برای جلوگیری از آفت) آغشته شده است. از بارگاه آویزان می کنند که پس از این مرحله در مجاورت دود گوگرد قرار داده تا محصول رنگی طلایی یا زرد به خود بگیرد.
بعد از چند روز که کشمش کاملا آماده و خشک شد برای عمل شستشو و بوجاری کردن وارد خط تولید کارخانه می شود.
البته نوع دیگری از تولید کشمش طلایی وجود دارد که مناسب نبوده و کشمش چند رنگه می شود.
فروش کشمش انگوری گلدن درجه یک
فروش کشمش انگوری با قیمت مناسب و کیفیت درجه یک در این مرکز انجام می شود.
اگر تاجر و یا شرکت بازرگانی هستید برای صادرات کشمش حتما به این محصول نیاز پیدا خواهید کرد.
با توجه به اینکه تیم فروش مجموعه پاسخگوی نیاز شما خواهد بود لذا شما می توانید موارد زیر را از ایشان بخواهید:
- مشاوره در مورد صادرات و یا فروش داخلی
- استعلام به روز قیمت کشمش
- درخواست بسته بندی سفارشی مطابق با خواست مشتری شما
- ملاقات حضوری در دفتر و سپس کارخانه
- خرید کشمش و ثبت سفارش
جدول ارزش غذایی کشمش گلدن درجه یک | |
مواد و محتویات | مقدار در 100 گرم |
آب | 24 گرم |
هیدارت کربن | 79/1 گرم |
پروتئین | 3/2 گرم |
لیپید | 0/5 گرم |
ویتامین ب1 | 0/015 میلی گرم |
ویتامین ب2 | 0/08 میلی گرم |
ویتامین ب6 | 0/2 میلی گرم |
سدیم | 12 میلی گرم |
پتاسیم | 75 میلی گرم |
کلسیم | 78 میلی گرم |
منیزیم | 7 میلی گرم |
آهن | 3/3 میلی گرم |
ویتامین E | 0/7 میلی گرم |
ویتامین C | 3/3 میلی گرم |
زینک | 0/3 میلی گرم |
فسفر | 97/1 میلی گرم |
انرژی | 300 کیلو کالری |
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.